Ev Hanımlarına Pratik Ev Ürün Önerileri

08-12-2022 14:54
Ev Hanımlarına Pratik Ev Ürün Önerileri
Ev gereçlerinde hayatı kolaylaştıran teknolojik gelişmeler ile birçok işi yapmak yük olmaktan çıkıyor. Zaman zaman eğlenceli hale de dönebilen ev işleri için pratik ev aletleri kategorisinde her şey düşünülmüş. Mutfakta; yemek yapımından tatlı yapımına, farklı içecekler hazırlayan mutfak robotlarına, bol köpüklü kahve yapabilen makinelere kadar hayatın içinde yerini aldı. 

Çalışan ev hanımları için zamandan tasarruf sağlayan pratik ev aletleri onlarca farklı marka ve modele sahip. Her geçen gün yenilenen özellikleriyle ev içinde adeta bir yardımcı gibi görev alıyor. Son yıllarda temizlik aşamasında elektrikli süpürgelerden daha kullanışlı olduğu söylenen kablosuz dikey süpürgelere geçiş yapılıyor. Robot süpürgelerin de oldukça yaygın olduğu şu dönemde, ev hanımları mutfakta iken robot süpürge salonu temizlemiş oluyor. Aynı anda birçok işi yapmak zorunda kalan hanımların işini oldukça kolaylaştıran bir alet.
 

Tek tuşla hayatı kolaylaştırırken yapılması gereken işlerin yükünü hafifleten bu aletlerin içinde ütü yapmak zaman açısından sıkıntı yaratabiliyor. Buhar kazanlı ütüler sayesinde daha kısa sürede daha pratik bir şekilde ütü yapma imkanı sunuluyor. Akıllı teknolojileri ile her kumaş türünde en uygun ısı ayarı sağlayarak kıyafetlerin zarar görmesini engelleniyor. Pratik ev aletleriiçinde ev hanımlarının gözdesi olan bu aletler ütü yapmayı keyifli bir işe dönüştürüyor.

En Çok Satan Küçük Ev Aletleri

Ev temizliği aşamasında kullanılan elektrikli süpürgelerözelliklerine göre çeşitlilik gösteriyor. Birçok marka ve modele sahip olmakla birlikte, toz torbasız, yüksek emiş gücü, sessiz çalışması gibi özellikleri daha çok tercih edilen özellikler oluyor. En ince tozları alabilmesi kadar dışarıya temiz hava veren filtreye sahip olması da ev hanımları açısından dikkat edilen bir diğer özelliktir.
 
 

Son zamanlarda pratik ev aletleri içinde kablolu ya da şarjlı dikey süpürgeler de çok satan ev aletleri içinde yer alıyor. Evcil hayvanların dökülen tüyleri de için geliştirilen bu tür aletlerin kullanımı oldukça yaygın. Toz haznesi hacmi, yıkanabilir filtrelere sahip olması, motor gücü gibi özellikleri ile birlikte, el altında olması pratik bir kullanım sunarken, temizliği de sağlamış oluyor.

Mutfakta adeta bir yardımcı havasında çalışan blender setleri yemeklerin çok daha hızlı ve lezzetli olmasını sağlıyor. Sebzeleri doğramak, rendelemek, mikser özelliği ile çırpmak tek tuşla yerine geliyor. Philips Viva Collection HR1337 blender seti 700 w motor gücü ile pratik ev aletleri kategorisinde en çok satan ürünler arasında. Her türlü çorba ve milk shake hazırlamak onunla oldukça keyifli. Ergonomik tasarlanan tutma sapı sayesinde kullanımı oldukça rahat. Malzeme dilimlemek, öğütmek ve parçalamak turbo işlemi sayesinde daha kolay. Makinede yıkanabilen parçaları ile zahmetsiz bir temizleme sunar.
 
 

Ütü Yapmak Eğlenceye Dönüşsün

Ev hanımları açısından ütü yapmak oldukça zahmetli ve yorucu olarak değerlendiriliyor. Ancak gelişen teknoloji sayesinde ütülere eklenen özelliklerle birlikte çok daha kısa sürede ütü yapmak mümkün. Buhar basıncı sayesinde yorulmadan ve fazla efor sarf etmeden kıyafetlerdeki kırışıklıkları tek bir hareketle açmak çok kolay. Philips PerfectCare Performer buhar kazanlı ütü ultra yüksek gücü ile çok etkili bir ütü deneyimi sunuyor.
 
Kumaşların üzerinde kolayca kayarak hareket eden alt tabanı, ipek ve narin kumaşlara gereken özeni gösteriyor. Art arda buhar püskürtme gücü ile en kalın kumaşlarda bile etkili bir sonuç veriyor. Üstün kırışıklık giderme özelliği, enerji tasarrufu gibi ek özelliklere sahip olan ütü, dikey püskürtme yöntemi sayesinde perdeleri havalandırmada da etkili bir yöntem sunuyor. Yanma riskini sıfıra indirerek güvenli bir ütü deneyimi yaşatıyor. Pratik ev aletleri buhar kazanlı ütü kategorisinde ev hanımları tarafından en çok tercih edilen ütüler arasında yer alıyor. 
 
Pratik ev aletleri arasında; 3000 w gücü ve kireç önleme özelliği ile şık bir tasarıma sahip olan Tefal Auto Clean ütü benzerlerinden bir adım öne çıkıyor. İşlevselliği ve üstün teknolojik özellikleri sayesinde kısa sürede ütü yapma imkanı sunuyor. Isı kademeleri ile her tür kumaşa uygun buhar ve ısı üreterek kumaşların zarar görmesini engelliyor. Dik ütüleme özelliği sayesinde askıda kıyafetlere ve perdelere uygulama olanağı sağlıyor. Aynı zamanda otomatik kapanma ile güvenli bir şekilde kullanım gerçekleştiriyor. 
IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.